Evolucioni i Web-it

Web-i sot po rrit boten e webfaqeve dhe web aplikacioneve të ndryshme të mbushura me video, foto, dhe përmbajtje të ndryshme interaktive. Çfarë nuk sheh një përdorues mesatar është bashkëveprim i teknologjive të internetit dhe shfletuesëve që e bëjn që…

Zhvillimi i Web-it si një industri

Që kur u komercializua Web-i , zhvillimi i Web-it ka qenë nje industri në rritje.Rritja e kësaj industrie është duke u shtyrë sidomos nga bizneset që dëshirojnë të shesin produktet dhe shërbimet online për klientët. Për mjetet dhe platformat, njerzit…