Dizajnimi i Uebfaqeve

Dizajnimi i uebfaqeve bëhet nga dizajnerë profesional te ekipit tonë të cilët ofrojnë dizajne moderne dhe unike për secilin klient. Dizajni i uebfaqes i përshtatet llojit të kompanisë, grupit të shfrytëzuesve të sajtit të caktuar dhe kërkesave të klientit.

Në fillim të përzgjedhjes së dizajnit të një uebfaqeje te punuar, klienti ka mundësi që të zgjedhë nga 3 pamje të dukjes grafike të uebfaqes përkatëse. Keshtu qe gjatë kësaj zgjedhjeje klienti mund të kërkojë edhe ndryshime specifike të dukjes së uebfaqes, gjithmonë në konsultim me ekipin profesional të “Smart OSSI”. Në paketën standarde te zhvillimit/dizajnimit te nje webfaqeje janë të përfshira 5 template (faqe të ndryshme), Ballina, Kontakti, Galeria, Portofolio dhe Artikujt.

Leave a Comment