Ndërtimi i uebfaqes për Kolegjin Riinvest

Dizajnimi, konifigurimi dhe publikimi i materialeve në uebfaqen elektronike të Kolegjit Riinvest Ky projekt për zhvillimin e uebaplikacionit elektronik është realizuar për Kolegjin Riinvest. Përmbajtja e kësaj faqe zyretare ka karakter edukativio-arsimor, informativ, dhe institucional. Shërbimet tona krijuese të projektimit…

HTML5 / CSS3 kodime të reja!

HTML5 është një bashkëpunim në mes të Web Consortium World Wide (W3C) dhe Grupit të Web Hypertext Aplikimit Teknologji Punues (WHATWG). HTML5 është projektuar për të ofruar pothuajse çdo gjë që ju doni të bëni në internet pa kërkuar plugins…