Evolucioni i Web-it

Web-i sot po rrit boten e webfaqeve dhe web aplikacioneve të ndryshme të mbushura me video, foto, dhe përmbajtje të ndryshme interaktive. Çfarë nuk sheh një përdorues mesatar është bashkëveprim i teknologjive të internetit dhe shfletuesëve që e bëjn që…
smartPOS

Aplikacioni ‘SmartPOS’

SmartPOS (i quajtur edhe si librepos i aplikacioneve teknologjike) është një program i cili aplikohet per shtijen e produkteve te kategorive te ndryshme i projektuar për ekranet kontakt  (touch screen), mbështetë printera te zakoneshm ESC / POS, mundeson barcode skaner…

HTML5 / CSS3 kodime të reja!

HTML5 është një bashkëpunim në mes të Web Consortium World Wide (W3C) dhe Grupit të Web Hypertext Aplikimit Teknologji Punues (WHATWG). HTML5 është projektuar për të ofruar pothuajse çdo gjë që ju doni të bëni në internet pa kërkuar plugins…

Shërbimet ne te cilat NE fokusohemi!

Kompania jone ofron të gjitha llojet e shërbimeve profesionale në ndertimin/zhvillimin e aplikacioneve dhe bazave te te dhenave, duke mbuluar një varg të gjerë të kompanive, fushave të biznesit dhe institucioneve. Shërbimet tona kryesore janë të orientuara në: Dizajn Grafike,…