smartPOS

Aplikacioni ‘SmartPOS’

SmartPOS (i quajtur edhe si librepos i aplikacioneve teknologjike) është një program i cili aplikohet per shtijen e produkteve te kategorive te ndryshme i projektuar për ekranet kontakt  (touch screen), mbështetë printera te zakoneshm ESC / POS, mundeson barcode skaner…

Ndërtimi i uebfaqes për Kolegjin Riinvest

Dizajnimi, konifigurimi dhe publikimi i materialeve në uebfaqen elektronike të Kolegjit Riinvest Ky projekt për zhvillimin e uebaplikacionit elektronik është realizuar për Kolegjin Riinvest. Përmbajtja e kësaj faqe zyretare ka karakter edukativio-arsimor, informativ, dhe institucional. Shërbimet tona krijuese të projektimit…

HTML5 / CSS3 kodime të reja!

HTML5 është një bashkëpunim në mes të Web Consortium World Wide (W3C) dhe Grupit të Web Hypertext Aplikimit Teknologji Punues (WHATWG). HTML5 është projektuar për të ofruar pothuajse çdo gjë që ju doni të bëni në internet pa kërkuar plugins…

Shërbimet ne te cilat NE fokusohemi!

Kompania jone ofron të gjitha llojet e shërbimeve profesionale në ndertimin/zhvillimin e aplikacioneve dhe bazave te te dhenave, duke mbuluar një varg të gjerë të kompanive, fushave të biznesit dhe institucioneve. Shërbimet tona kryesore janë të orientuara në: Dizajn Grafike,…