Zhvillimi i Web-it si një industri

Që kur u komercializua Web-i , zhvillimi i Web-it ka qenë nje industri në rritje.Rritja e kësaj industrie është duke u shtyrë sidomos nga bizneset që dëshirojnë të shesin produktet dhe shërbimet online për klientët. Për mjetet dhe platformat, njerzit…

Ndërtimi i uebfaqes për Kolegjin Riinvest

Dizajnimi, konifigurimi dhe publikimi i materialeve në uebfaqen elektronike të Kolegjit Riinvest Ky projekt për zhvillimin e uebaplikacionit elektronik është realizuar për Kolegjin Riinvest. Përmbajtja e kësaj faqe zyretare ka karakter edukativio-arsimor, informativ, dhe institucional. Shërbimet tona krijuese të projektimit…

Dizajnimi i Uebfaqeve

Dizajnimi i uebfaqeve bëhet nga dizajnerë profesional te ekipit tonë të cilët ofrojnë dizajne moderne dhe unike për secilin klient. Dizajni i uebfaqes i përshtatet llojit të kompanisë, grupit të shfrytëzuesve të sajtit të caktuar dhe kërkesave të klientit. Në…