smartPOS

Aplikacioni ‘SmartPOS’

SmartPOS (i quajtur edhe si librepos i aplikacioneve teknologjike) është një program i cili aplikohet per shtijen e produkteve te kategorive te ndryshme i projektuar për ekranet kontakt  (touch screen), mbështetë printera te zakoneshm ESC / POS, mundeson barcode skaner per klient te ndryshem apo konsumatorë. Është multiuser i siguruar ne form të hyrjes ne program, gjeneron raporte, diagrame, statistika dhe skema te nderlikuara dhe te nevojshme per kompanine.

Ne e dimë se suksesi dhe vlera strategjike e zbatimit tuaj të varet nga cilësia e shërbimeve profesionale ne te cilen ofron programi SmartPOS dukue ofruar shërbime te mirefillta te zbatimit, zgjerimit dhe trajnimit të nevojshme për të siguruar suksesin tuaj.

Duke punuar me SmartPOS Professional Edition, kjo ju ofron një numër në avantazh të rëndësishme për të siguruar suksesin e projektit apo punes tuaj!

Funksionaliteti dhe Mbështetja

SmartPOS Professional Edition përfshin funksionalitetin e rëndësishëm të biznesit dhe një funksion të vendosur për të siguruar miratimin e përdoruesve dhe produktivitetit, dhe IT kontrollin. Duke zbatuar ekskluzivisht me SmartPOS, partnerët tanë po ashtu marrin të drejtpërdrejtë perkrahje/mbështetje/qasje në ekipin tonë të ekspertëve, dhe zgjidhjen e çështje e nevojshme për Implementimin e suksesshëm dhe operacional te prodhimit të besueshme.