Ne jemi një grup i designereve me përvojë në zhvillim e web-aplikacioneve.
Ne kemi vendosur standarde të reja për përdoruesit. Ne bëjm të ardhmen të ndodhë.

Features slider

2

HTML5 / CSS3

do të jetë standard i ri për HTML

HTML5 / CSS3

HTML5 është projektuar për të ofruar pothuajse çdo gjë që ju doni të bëni në internet pa kërkuar plugins shtesë.

Më shumë

Features slider

3

Bilanci asimetrike

parimet e dizajnimit & projektimit

Parimet e Dizajnit & Projektimit

Parimet janë koncepte të përdorura për të organizuar ose të caktoni elementet strukturore të projektimit. Përsëri, mënyra në të cilën këto parime janë aplikuar ndikon në përmbajtjen shprehëse, apo mesazhit të punës.

Më shumë

Features slider

4

Unik dhe i Pastër

dizajnimi & zhvillimi i uebfaqeve

Unik dhe i Pastër

Dizajnimi i uebfaqeve bëhet nga dizajnerë profesional te ekipit tonë të cilët ofrojnë dizajne moderne dhe unike për secilin klient. Dizajni i uebfaqes i përshtatet llojit të kompanisë, grupit të shfrytëzuesve të sajtit të caktuar dhe kërkesave të klientit.

Më shumë

Projektet e kryera

Postimet e fundit nga ekipi jone